3900 Szerencs, Huszárvár utca 11. +36 70/379-5834 skorvan.jozsef@gmail.com

Régi olasz

Rejtvények Mindenkinek!

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk online olasz rejtvény feladványos játékunkat! A megfejtéseket a Szerencsi Művelődési Központban a Rákóczi várban a művelődés szervezőknél tudjátok leadni - csütörtökön 12 óráig.

team-work-landing-vector.png

Itt letölthető a tizenharmadik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

Az 13. olasz rejtvényt két fejtő oldotta meg hibátlanul: Bacsáné Jutka és Molnár Pisti. Ez volt az utolsó feladvány, ezért mindketten kapnak ajándékot! Gratulálunk! A klubban folytatjuk a rejtvényfejtést - várunk Titeket!

Itt letölthető a tizenkettedik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A Keretes olasz c. rejtvényre három hibátlan megfejtés érkezett: Durányik Andi ,Hudákné Erzsike és Molnár Pisti jóvoltából. Most a szerencse Erzsikének kedvezett. Gratulálunk!

Itt letölthető a tizenegyedik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A XI. rejtvényre nem érkezett hibátlan megfejtés . A díjat Bacsáné Jutka nyerte egy hibával. Gratulálunk!

Itt letölthető a tizedik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A X. régi olsz rejtvényt hárman fejtették meg hibátlanul: Bacsáné Jutka, Durányik Andi és Molnár Pisti. Most Fortuna kegyeltje Molnár Pisti lett. Gratulálunk!

Itt letölthető a kilencedik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A kocka,vonal, kanyar c. rejtvényt ketten fejtették meg hiba nélkül: Ragulszkiné Erzsike és Durányik Andi. Most Erzsike volt a szerencsés. Gratulálunk!

Itt letölthető a nyolcadik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A legutóbbi Olasz módra II. c.rejtvényt hárman fejtették meg hibátlanul: Bacsáné Jutka, Durányik Andi és Ragulszkiné Erzsike. Most a sorsolás B. Jutkának kedvezett. Gratulálunk!

Itt letölthető a hetedik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A Magvas olasz c. rejtvényt hárman fejtették meg hibátlanul: Durányik Andi , Bacsáné Jutka és Hudákné Erzsike. Most a szerencse Andinak kedvezett. Gratulálunk!

Itt letölthető a hatodik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

Az Olsz módra I. rejtvényre három helyes megoldás érkezett, amit Durányik Andi, Ragulszki Erzsike és Molnár Pisti küldött be. A héten a szerencse Ragulszki Erzsónak kedvezett. Gratulálunk!

Itt letölthető az ötödik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A rejtvényszigetre két hibátlan megfejtés érkezett: Bacsáné Jutka és Hudákné Erzsike tollából. Most Erzsikének kedvezett a szerencse! Gratulálunk!

Itt letölthető a negyedik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A Fehér mezők c. rejtvényre sajnos nem érkezett hibátlan megoldás. Egy hibát vétettek: Bacsáné Jutka, Bosnyákné Magdika, Hudákné Erzsike és Molnár Pisti. Az ajándékot most Magdika nyerte. Gratulálunk!

Itt letölthető a harmadik Régi Olasz rejtvény és a megoldása

A Skandola rejtvénynek három hibátlan megfejtése érkezett: Bacsáné Cs. Jutka, Molnár István és Ragulszki Erzsike tollából. A sorsolás most Molnár Pistinek kedvezett! Gratula Nektek!

Itt letölthető a második Régi Olasz rejtvény és a megoldása

Egy hibátlan megfejtés érkezett: Bacsáné Cs.Judit jóvoltából. Gratulálunk!

Itt letölthető az első Régi Olasz rejtvény és a megoldása

Ezen a héten nem volt telitalálatos megfejtés. Ez egy rendhagyó rejtvény volt, ezért mindenkinek díjazzuk a szorgalmát egy különleges kis ajándékkal

Itt letölthető a negyedik újévi Olasz rejtvény és a megoldása

Öt darab hibátlan megfejtés lett: Bacsáné Jutka,Bosnyákné Magdika, Durányik Andi, Ragulszkiné Erzsike és Molnár István fejtette meg hibátlanul. Most a szerencse Durányik Andinak kedvezett, GRATULÁLUNK!

Itt letölthető a harmadik újévi Olasz rejtvény és a megoldása

Két darab hibátlan megfejtés lett: Bosnyák Gézáné és Durányik Andrea tollából. Most a szerencse Magdikának kedvezett, GRATULÁLUNK!

Itt letölthető a második újévi Olasz rejtvény és a megoldása

Négy darab hibátlan megfejtés lett: Bacsáné Csetneki Judit, Durányik Andrea, Molnár István és Ragulszki Gyuláné tollából. Most a szerencse Bacsáné Jutkának kedvezett, GRATULÁLUNK!

Itt letölthető az első újévi Olasz rejtvény és a megoldása

Az első rejtvényt Bacsáné Csetneki Judit, Durányik Andrea és Ragulszki Gyuláné adta le hibátlanul. A sorsoláson Erzsikének kedvezett a szerencse . Gratulálunk Mindenkinek !

Itt letölthető az első Ünnepi Olasz rejtvény és a megoldása

Itt letölthető a második Ünnepi Olasz rejtvény és a megoldása

Itt letölthető a harmadik Ünnepi Olasz rejtvény és a megoldása

Itt letölthető a negyedik Ünnepi Olasz rejtvény és a megoldása